Sunday, January 8, 2012

Iklan atas Blog header dan Tab Link

Hi korang!


Nampak tak ape yang berubah kat belogella? cakap nampak cepat kalau tak daku sulaaa hahaha.
Kelmarin dengan rajinnya ella godek perut belogella ni sensorang, niatnya nak ubah bahagian tepi tu je nak letak recent blog post yang gerak2 tu je sekali TERrajin baca codding HTML apalagi terus godek sampai terburailah siap terbaring terlentang bagai hover tak hahahaha maka dek kerana kerajinan yang TER itu terjadilah iklan Nuffnang berada di atas header.. kakak pandai kan kan :p




Lepas dah jumpa hidden code buat iklan atas header tu kerajinan membuak buak pulak untuk godek nak buat link tab. Tenyeh punya tenyeh codding akhirnya berjaya uools berjaya. Ni kalau lecturer web masa diploma dulu tengok confirm bangga akhirnya ilmu dia ajar ada juga guna. Terima kasih puan zurina sudi ajar masa saya budak2 dulu #tetibe :p




Sekarang tak payah dah nak upah orang buat sindiri bikin pon boleh hehehe. Ella niatnya nak buat tutorial apa yang ella godek tu tapi ella takut kang tak jadi korang fire terus botak kepala kena marah hahahaha. Kalau ada yang try boleh lah ella ajar yer hikhikhik :)



Eh bukti kena letak ni buat kenangan dimasa depan :p


0 comments:

Post a Comment

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^