Tuesday, January 31, 2012

We are in blue just for Syikin dan Hadi


Assalamualaikum



Yeay! cerita kahwin lagi. Sesi member kahwin belum selesai lagi yang latest dan last untuk bulan Januari. Bulan depan cerita lain :p


perempuan gila gambar nelly, me & jalina

So 21 Januari weollls sekalian ada upacara konvoi/berarak dari rumah pengantin ke muzium kuala terengganu. Pengantin sanding kat sana uoollls kelas kau. Memori terpahat kat tempat sejarah lagi awesome. Seperdi di rikueskan oleh pengantin kami semua berbaju biru. Sebenarnya ella tak tahu pun ingat dijemput biasa je tapi a day before tu my tipah aka jalina bagitahu pakai biru sebab nak kena bawa dulang. Aiyoyooo acik bawa balik baju maroon je dari KL untuk majlis ni tapi almari dirumah jadi penyelamat. Selongkar baaaaaik punya jumpa baju raya tahun bila ntah kira matching lah ada biru siket terus ambik pergi iron. Selesai masalah kalo tak terbang duit nak beli baju baru.. rezekiii 


we are sooo in blue mood with pengantin



Pukul 10.30 pagi dah terpacak kat rumah pengantin eksited nak jumpa geng2 nakal time sekolah dulu. Bising dengan mulut kitaorang je sementara tunggu pengantin bersiap. Tapi bukan pengantin je bersiap kitaorang pun sama bersiap gelak gooosip tak boleh tinggal hahahaha. Then berarak lah kami ke Muzium bersejarah Terengganu. 

hobi turun temurun


Lepas selesai tu apalagi makan lah deeer :p Lapar sampai tengok nasi macam taknak kunyah terus nak telan.  Cuaca pulak panas jadi air pun bergelen lah ditelan buat muka tak malu asyik muka sama ambik air hehehe. Sambil tu bergossip cerita masa sekolah dulu. Macam ni lah bila bejumpa mesti bercerita memori sekolah dulu. Yang kena kejar dengan cikgu disiplin, yang ponteng kelas semua ada. Rinduuu sangat.



Tenkiu to all my tipahs. 
Dalam tak sedar kita semua dah dua puluh empat tahun. 
Masing masing punya kerjaya sendiri.
Punya kehidupan sendiri.
Tapi kenangan kita tetap diingati.
I LOVE U with all my hearts.
Mungkin kita tidak rapat berkongsi bantal sewaktu sekolah dulu tapi kasih sayang dan talian persahabatan tetap akan dikenang. 
Masa depan masih ada untuk kita menjalin hubungan persahabatan yang lebih baik.
Terima kasih menjadi sabahatku.
love!hugs!kiss!

all tipahs
baby, dalina, zalikha, nelly, leya, jalina, mardiana, me, lin

Selamat Pengantin Baru Syikin & Hadi. Semoga kekal ke syurga. Okay siapa pula punya giliran lepas ni? Nak book tiket dan tarikh bagitahu sekali warna tema :p

0 comments:

Post a Comment

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^