Saturday, April 7, 2012

Berpeluk dengan #artis dan #retis Glamour


Assalamualaikum!



Tajuk entri kasi kontroversi hahahaha. Tengok gambor dulu baru tahu betul ke tidok tajuk tu kekeke. Terlambat update bukan ape bizi kemain dengan #fyp sekarang tu blog tinggal kelaut kejap. Ni sesi full gambo masa event Libress aritu. Siapa yang tak baca lagi boleh usha kat entri INI.


okeh mai layan gambor tak kuasa nak cerita banyak lagipon korang bukan nak baca pun kan kan.. Nak tengok gambor aje semangat kan.


with sarah dan siapa yer lupa nama ampuns


Finally jumpa Afra Yuri! Sweet gila dia okeh. Comels sangat. Tetiba macam malu nak bercakap banyak. Nasib baik lidah tak kelu hehehe.


u see bukti she's soooooooooooo sweet.

Ni part diva datang. Ko tengok gaya sensorang tak kaver langsung!


si vanessa tu kurus gils, bukan nak cakap kat adibah mok mok tau.


Dan first time meet journalist yang super baik. Macam dah kamceng lama je gaya. Kak Ina dari UtusanM


dari tepi pon jadi. Ya Allah gigi besarnyaaa ella

Now masuk sesi games pulak hyperaktif sensorang nak menang. Tak hengat cari jawapan. Cekap otak bekerja teka sambil gelak.


warm up hyper mode off lagi

nah! spotted jess, kelly & monica. Kau nampak hyper mode on tak sekarang?

Dah lepas part hyper now turn mode relax untuk pelancaran product Libress yang baru. Boleh baca SINI kalo nak tahu product apa yang baru tu.


with orang kuat Libress

new product Libress

Sila jangan muntah tengok aksi kat bawah ni. Kamera, pose dan gambar adalah cahaya blog. Maka kau tataplah gaya yang ada kat bawah ni kekeke :p


with Kak Ina

apa beza? ermmm 

sweet monica

bajet tinggi padahal tetap pendek mcm jambatan klcc

hai kakak ruby saya suka pipi akak hiks

bukan tiru gaya nisa kay tapi sebenarnya dalam mulut ada macrons tak sempat kunyah hahaha 

kakak anne orang kampung nih, kak kalu balik tranu roger lah neh.

Last gaya mereka yang sweet ahaks. Sekian dari kami yang dabel comels.




Bloggers link:-

Rabiatul Adawiyah
Kak Ina
Afra Yuri
Pen Merah
Nisa Kay
Lagi dua tu tak tahu nama huhuhu ampuns

1 comment:

  1. wahh sonoknye leh jupe retis..
    ella..yuna dh bukan duta librese ek?
    nk tgk yunaaa..hihi

    ReplyDelete

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^