Wednesday, May 2, 2012

Flamming Steamboat dengan livingsocial

Assalamualaikum!


Senyum tu sebolehnya nak tunjuk semua gigi hahaha, yang tersiratnya nak tunjuk eksited pergi redeem voucher yang beli dekat livingsocial murah berbaloi baloi. Kalau ikutkan harga walk in dalam RM 56++ untuk 2 orang tapi saya beli melalui livingsocial ni hanya RM39 saje. Separuh harga wey separuh harga. Silap pulak tak beli dua *okay sangat tamak sampai nak beli dua huehuehue*


Kalau beli coupon macam ni nak kena buat reservation ikut website Flamming dulu tapi semua tu kacang je klik klik dah siap. So ella set date dengan time sampai masa terus pergi terjah je diorang dah siapkan meja untuk korang tak payah lah korang nak nunggu bagai kalo time tu penuh. Boleh melangkah dengan bergaya menuju meja makan dan makanlah sepuas hati. Flamming ni dia buffet steamboats korang boleh cekau banyak mana korang mau makan asalkan tidak membazir :)


tak kaver gigi beso langsung


Okay nak cerita dengan livingsocial bukan ada deal makanan je ada juga deal lain tapi saya macam biasa deal lain tak berapa nak berminat kalau deal makanan laju aje tangan klik beli hahaha. Baru ni saya ada beli satu deal yang saya heboh kat SINI yang ni pun deal dari livingsocial dah selamat pergi pun. Lepas dah edit gambar saya heboh yer.


Kalau korang nak beli deal yang murah murah macam yang saya beli ni boleh check kat website livingsocial hari hari diorang ada deal baru. Senang cerita subscribe je terus nanti diorang akan update dengan email kat korang jadi kalau ada deal baru korang lah yang pertama tamanya dapat tahu. Jadi mari join saya membeli sambil berjimat dengan livingsocial murah dan berbaloi baloi.


Okay dah abis cerita *nampak sangat dah malas nak taip* layan gambor aje yer.

permulaan campakkan makanan secara memalu *kiri sup ayam kanan tomyam*

mountain dew sesuai sangat dengan steamboats

ketam of the day 15 ekor masuk perot huehuehue

kulit aje yang tinggal

okay now full tank tapi lepas tu pergi usha makanan lagi

Maapler gambor makanan tengah makan takde tak kuasa kejap kejap nak lap tangan nak ambik gambor, lagi rela penuhkan perot dari ambik gambor hikhikhik


Kalau nak register boleh klik SINI. Selamat berlivingsocial :)

0 comments:

Post a Comment

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^