Wednesday, November 26, 2014

Wedding Photographer & Videographer

Assalamualaikum!


Lama gila wei nak hapdate tapi tetap jugak tak terhapdate wuuuuu
Dari rumah takder internet sampailer rumah ader 8mb tetap jugak sendu nak hapdate nak kata kerja banyak keje kekadang je banyak ikut mood boss ni pun update kat opis secara terang-terangan penangan otak dah tepu nunggu waktu lunch.

Harini sesaje nak throwback gambor wedding 10 bulan 2 hari yang lalu yang tak pernah publish kat blog
Memula bajet nak tunggu gambo full dari photog sekali dah dapat haku peram jugok gambo hahaha
Makanya harini tengoklah gambo kami yang 2 keping ni duluan ya
Lenkali kalu rajin ku hapdate lagi :p

If ada pengantin tengah cari photographer atau videographer silalah contact diorang memang marveles hasilnya. 
Jikalau tanya pasal harga pulok yang pakej yang saya ambil ni saya boleh komen berbaloi dengan hasil yang dapat. Bukan nak showoff tapi nak membantu pasangan menentukan bajet diorang huhuhu.
Total untuk wedding saya photo + video adalah RM 5k++ itu tak termasuk traveling dan accommodation diorang ya. Jadi pepandailah korang bajet perbelanjaan memasing.

Ni 2 keping shoot by ibghani..
Suke sangat!

  


Official photog kami import khas dari KL : Muzaffar Kamal & Ibghani
Video pon kami import khas dari KL jugek : The Rafflesia

Tu aje nak throwback for now tata!

0 comments:

Post a Comment

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^