Thursday, October 6, 2016

Seqy Beauty Family

Assalamualaikum!


Ketagih ITIK tak habis lagi now ketagih menda lain pulok 🙈
Bukan ketagih makanan tapi ketagih produk kecantikan 
jangan tak caya ella yang tak mekap ni pun boleh katagih dengan produk kecantikan

produk yang diketagihkan sangat sekarang ni tak lain tak bukan
SEQY BEAUTY by sepet

actually dah lama pakai bb cream seqy tapi aritu murtad kejap
konon nak test produk lain
tapi kini ku kembali kepangkal jalan
hahahaha

dah kembali ke pangkal jalan terus jadi agen
alhamdulillah 
bulan september aritu dengan rasminya 
diriku menjadi agen #seqybeauty
tepek gambar founder aka big boss besar kita bersama produknya



dah kenal bos besar kita
meh kenal makkis kita pulak
makkis kita ni gorgeous sangat tau
lemah lembut ayu gitewww hahah

makkis kita mak jemah aka kak vp aka viruspadu

okay ella nak kasitau yang ella agen cover area Kuala Terengganu tapi boleh nak COD di Kuala Nerus, Marang dan Dungun

mesti korang pikir jauhnya travel sampai 4 daerah
actually on weekdays ella ada di Kuala Terengagnu so nk cod di Kuala Nerus pun boleh
tapi on selected weekend ella balik umh MILdi dungun
dah alang-alang satu jalan balik ke umah MIL boleh lah cod di marang giteewww

lepas ni kalo korang nak beli produk seqybeauty boleh contact ella tau
pm/wa sentiasa dialukan
ataupun contact salah satu saluran yang korang selesa nak membeli



sekian untuk harini pasal announcement kita jadi agen seqybeauty
pakai seminit cantik selamanya
calit calit terus cantik
 😍 

0 comments:

Post a Comment

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^