Sunday, September 25, 2016

Ketagih I.T.I.K 🐣

Assalamualaikum!

weeeeeeee ITIK oh ITIK
acane ntah boleh ketagih padahal sebelum ni tak reti pun nak bershawl
ella kan penggila bawal
sejak dah berbaby ni gilanya beralih ke shawl pulek
sampaikan sebelum masuk keje beria wassap group ratu canang jangan terkejut kalo tengok ella bertukar rupa pakai shawl pulok kikikiki

Mula mula kita tepek gambor kita dulu sebagai pemangkin semangat kuikuikui

 
Oh masa ni anakku baru 2m kot tapi dah gagah angkut pergi kolumpo
Mommy daddy rindu sangat dengan klcc 😭
Jadi bawak ler anak lawat kawasan buat pengubat rindu

Okay sambung itik
kegilaan ni bermula bila tengok kak ceera duk update pasal beli duck mothers day kaler biru pastu beli duck mothers day kaler pink pulok
mula-mula tak layan pun scroll je insta bila ramai orang duk update berebut nak membeli
eh kita pon xmo kalah nak jugak menyibuk
perangai apakah itu
sekali menyibuk hambek kau
melekat terus
gigih wei cari ps yang nak letgo
alhamdulillah bermulalah ketagihan itik sehingga harini 
dan kian menjadi-jadi 😝
bila dah berITIK ni mulalah sesi meracun orang sekeliling pulak kakakaka

latest ketagihan mencari ITIK LE
yang paling mahai ITIK blooming
pernah jumpa sampai 600 hengget ++
gilaaa oiiiii gilaaaa
tapi rezekiku dapat jugak blooming seketul yang orchid lavender NEW pulok tu kikiki
alhamdulillah

 


for now collection ITIK ku 🐣🐣🐣🐣🐣

LE Mothers day Pink
LE Songket Turqoise
LE Blooming Orchid Lavender
LE KL City Black
Georgette Banana Split

lepas ni siap sedia nak berbattle jugak
yang penting tak sabar nak gi duckstore
maklumlah kita kat terengganu takde ITIK ade Penyu jew kakakaka 😘