Monday, October 31, 2016

Shopping Online dengan ezbuy Malaysia


Assalamualaikum!


Mementang dah nak gaji terus up posting pasal shopping mintak kad bank sangat ni 
kuikuikui 😘

tapinya tak salah kan shopping untuk diri sendiri kalo ada lebih shopping untuk family adik beradik sekali berkongsi rezeki lagi murah rezeki maaa




ezbuy.my adalah satu platform yang menyediakan perkhidmatan membeli-belah dalam talian secara profesional yang pertama dan terbesar di Singapura


ezbuy.my telah menyediakan perkhidmatan membeli-belah dari China, Taiwan, Amerika Syarikat kepada lebih daripada 500,000 rakyat Singapura, 50,000 rakyat Malaysia, Australia dan Thailand.


dengan ezbuy.my anada boleh membeli-belah produk global dan nikmati sehingga 4 kali penjimatan. Bukan 100 ribu produk tapi berjuta-juta produk yang ezbuy.my perkenalkan kepada anda

bila go thru website ezbuy ni semestinya section yang akan ella tengok dulu bahgian Toys, Mother & Kids maklumlah sekarang dah ada anak sure punya anak didahulukan kikiki

mak punya xpe kedian sikit yang penting anak punya bahgian tip top gituuu

bahgian Toys, Mother & Kids ni semua ada

dari botol susu, baju tidur, carrier, kasut, thermometer, pool semua ada

mak mana tak gembira kalo dah satu platform website semua ada

tak payah nak pening wei pikir mana nak cari

buka ezbut.my je semua complete


Mengapa beli-belah di ezbuy mudah, lebih murah dan lebih cepat?


Kerana ezbuy membawa pelbagai produk di seluruh dunia untuk anda secara langsung, mengubah pembelian luar negara untuk pengalaman membeli-belah secara tempatan. Dengan itu, korang akan dapat membuat pilihan dengan selesa dan nikmati penjimatan yang ditawarkan.

Kalau korang ni kaki shopping yang hardcore dan suka beli barangan besar dari oversea, ezbuy pun ada sediakan platform terbaik mereka ini
hanya dengan serendah RM 18.80 sebulan korang boleh membeli perabot dari luar negara dan segalanya urusan postage akan diuruskan oleh ezbuy
untuk special features ini korang hanya perlu signup untuk account PRIME SERVICE
yang ni memang ella suka
asyik duk tengok je orang shopping furniture dari oversea kan sekarang ella pun dah boleh membeli dengan gembira yeay yeay yeay!

PRIME SERVICE adalah program keahlian yang dilanggan eksklusif untuk ezbuy pelanggan sedia ada. Yuran keahlian adalah RM 188 setahun dan ini membolehkan anda untuk menikmati ahli Perdana satunya manfaat untuk satu tahun.

apa benefit kalo korang signup PRIME SERVICE??

  • penghantaran yang tidak terhad, ahli Prime Service akan menikmati RM 8.80 penghantaran antarabangsa tanpa had. Tanpa mengira jumlah kuantiti, berat atau saiz barangan ', jumlah kos penghantaran antarabangsa
  • Kadar Bayaran Ejen terendah untuk pemprosesan pesanan dan pemeriksaan dan pembungkusan, mengeksport dan mengimport dokumen, dan lain-lain ahli Perdana boleh menikmati 4% kadar agen bayaran yang paling rendah untuk Perdana barangan layak, tanpa mengira tahap ahli semasa (normal, VIP atau SVIP ).
  • Percuma insurans sehingga RM2000 sekiranya ada perkara yang tidak diingini berlaku kepada parcel korang.. hebat sangat kan


Dengan ezbuy korang bebas untuk memilih barangan dari best selling kategori dengan kadar postage yang terendah iaitu RM4.50/500g
dan yang lagi best TIADA agent fee
tak payah nak pening kepala takut ada extra charges
yang ni memang win
win sesangat




Sempena pengenalan ezbuy di Malaysia
pembaca blog ella dengan bertuahnya mendapat 15% diskaun bagi postage fee
make sure korang masukkan code ezsh15 sebelum checkout
dan sebagai tambahan juga korang akan mendapat RM15 voucher apabila korang signup dan register dengan ezbuy : http://bit.ly/2dDrSGW

fuh fuh fuh
harini dah gaji boleh lah gi usha ezbuy
mana tau kot kot ada yang sangkut
esok lusa sampai depan pintu rumah
kikikiki
korang tu jangan lupa register cepat-cepat dan jangan lupa code diskaun shpping okeh

Thursday, October 6, 2016

Seqy Beauty Family

Assalamualaikum!


Ketagih ITIK tak habis lagi now ketagih menda lain pulok 🙈
Bukan ketagih makanan tapi ketagih produk kecantikan 
jangan tak caya ella yang tak mekap ni pun boleh katagih dengan produk kecantikan

produk yang diketagihkan sangat sekarang ni tak lain tak bukan
SEQY BEAUTY by sepet

actually dah lama pakai bb cream seqy tapi aritu murtad kejap
konon nak test produk lain
tapi kini ku kembali kepangkal jalan
hahahaha

dah kembali ke pangkal jalan terus jadi agen
alhamdulillah 
bulan september aritu dengan rasminya 
diriku menjadi agen #seqybeauty
tepek gambar founder aka big boss besar kita bersama produknya



dah kenal bos besar kita
meh kenal makkis kita pulak
makkis kita ni gorgeous sangat tau
lemah lembut ayu gitewww hahah

makkis kita mak jemah aka kak vp aka viruspadu

okay ella nak kasitau yang ella agen cover area Kuala Terengganu tapi boleh nak COD di Kuala Nerus, Marang dan Dungun

mesti korang pikir jauhnya travel sampai 4 daerah
actually on weekdays ella ada di Kuala Terengagnu so nk cod di Kuala Nerus pun boleh
tapi on selected weekend ella balik umh MILdi dungun
dah alang-alang satu jalan balik ke umah MIL boleh lah cod di marang giteewww

lepas ni kalo korang nak beli produk seqybeauty boleh contact ella tau
pm/wa sentiasa dialukan
ataupun contact salah satu saluran yang korang selesa nak membeli



sekian untuk harini pasal announcement kita jadi agen seqybeauty
pakai seminit cantik selamanya
calit calit terus cantik
 😍