Saturday, August 20, 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH


First time ni masuk segment dari blog bro Ben Ashaari..
Jadinya apa yang perlu ialah membuat pilihan belog manakah yang menjadi Belog Pilihan Ella..
Jom jom cek cek cekitout!

1) http://ninieazriena91.blogspot.com/
sebabnya belog ni comey tau kaler pink love love lagi, tersusun teratur cantik aje blog cik ninieazriena ni, msti mcm tuan punya belog jugak.

2)http://gurlgemini.blogspot.com
Bukak je belog tengok header nampak si anime comel, putih bersih paling best kejap je loading.. hehehe..

3)http://felizbellover.blogspot.com
cantik seyh mata si bella nih bulat besor.. suker suker!

4)http://simatapanda.blogspot.com
sorang lagi blogger mata bulat weee, kita sama lah suka pakai eyeliner..=) tergodalah puding roti kat belog awak tu..

5) http://cxopportunities.blogspot.com
Kaler kaler kau belog cx nih, tulisan awak pakai cantiklah.. saya suke!

6)http://gula-gulapelangi.blogspot.com/
Belog kaler pink yang menenangkan mata bila buka dan baca.. Sempoi betul.

7)http://maszull.blogspot.com
Belog mama yang cantik!

8) http://ceritasana-sini.blogspot.com/
Buka belog nih terus mata jadik besar sebab header comey sangat..

9) http://ernamorgan.blogspot.com/
memang comey macam hello kitty cik adik nih..

10) http://alyasyaqiera.blogspot.com/
belog secantik tuannya.. simple tapi awsome!


Yeay cukup seploh akhirnya.. Susah weh nak pilih belog dalam list tu banyak sangat, yang tak terpilih tu InshaAllah ada lah tu orang lain dah pilih.. =p Nak tau macam mana ella pilih belog kat atas tu? ella tutup mata scroll down then gerakkan cursor bukak mata tadaaaa itu dia pilihan ella.. kekeke...

Nak pergi terjah diorang pulak nak kasik announcement.. See yaa..

10 comments:

  1. terima kasih awak..sebab pilih blog ninie..terharunya.. =)

    ReplyDelete
  2. thanks dear...

    kira bertuah la ek sebab scroll je terus tekan...hihi

    ReplyDelete
  3. he..he..lps ni blh laa sy terjah blog kt ats ni

    ReplyDelete
  4. terima kasih banyak,banyak,banyak..hehehe:)

    ReplyDelete
  5. salam...thanks yer sbb pilih blog mama.....:)

    ReplyDelete
  6. tqvm sudi plh blog cx ye! sgt teruja :)

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan...thanx pilih blog kite...heeeeee

    ReplyDelete
  8. holla ella! da lame tk singgah blog awk! sj singgah terjah kwn2 yg join segmen ni dulu. hihi rindu kwn2 blog lame :)

    ReplyDelete

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^