Saturday, March 17, 2012

Grillers Lets Meat Burger Bakar

Mari makan beger! Live hapdate okeh.


Sekarang femes beger bakar jadik ella pon sibuk jugak nak pergi try kata perot beso haruslah gedik nak pergi makan jugak hahaha. Taknak ketinggalan kapal tuh :p






Jom kita try beger bakar kampung baru, sekangkang kera aje dari rumah gumbiraaa boleh makan hari hari weeehoo. Hari2 lah sangat kan ayat nak best aje ekekekeke.


Masa ella pergi makan ni kedainya baru 2 minggu bukak tu pon dah femes uoollsss siapa nak try meh makan sini.. Harganya rm 8 saje berbaloi daging dia tebaaaaal giler. Puas hati. Sos pon diorang buat sendiri dijamin tak rasa sama macam orang lain.


Disebabkan namanya beger bakar jadik tak ada minyak. Siapa yang diet boleh mai makan. Konfem tak gemok kekeke...


Mai makan kawan2.. Ni baru nak ngap uolls tapi dah nama blogger harus taip blog dulu baru melantak.. Bismilah :)



Later ella update lagi gambo okeh! 


Update terbaru!

Harga untuk burger bakar daging Rm 8 dan burger bakar ayam Rm 6. Ada air tin dan air mineral limited choice mungkin sebab kedai baru lagi lepas ni maybe lagi banyak choice. Landmark nak pergi Grillers ni senang aje, kalau korang dari DBKL/SME bank/UniKL lepas traffic light pandang kanan kedai ni sebelum jejantas. Tetapi kalau korang dari Masjid Kampung Baru korang kena pandang kiri lepas traffik light, kedai ni lepas pintu gerbang dan jejantas. Kiranya lepas jejantas tu korang pandang kiri sebelum bus stop nanti nampak kedai kecik yang cerah situlah dia Grillers. Fyi, kalau pagi kedai ni bertukar jual makanan pagi kalau malam dia bertukar jadi Grillers. Macam ultromen pulak main tukar2 hahahahaha. 


Apakah cerita makanan kiranya tak ada gambo nah ambik lagi gambo tengok sambil lap air liur :p



beger daging

ayam dan daging

1 comment:

  1. ooo lebih kurang macam kat buger bakar di wangsa maju ek

    ReplyDelete

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^