Thursday, December 27, 2012

Hello Sugar by La Senza



Baru-baru ni saya berkesempatan join La Senza pin up store kat klcc sekali dengan launching koleksi terbaru diorang iaitu Hello Sugar. Sexy uollss dah lah tu kaler pulak cecantik. Sapa yang kata pakaian dalam tak payah yang cantik you are so wrong. Bila cantik luar dan dalam lagi konfiden hokeh. Sesuai dengan jenama La Senza yang femes serata dunia.
 

Koleksi terbaru dari La Senza memang debooom habis. Banyak sangat choice sampai taktahu mana nak pilih. Kalo korang mencari pakaian dalam yang selesa, lembut La Senza memang sesuai sangat, pelbagai corak ada animal print? renda? plain? sebut saja semua ada. Tak caya? tengok beberapa contoh yang ada kat bawah nih..



Cantik sangat kan. So apalagi korang jom ler serbu La Senza, sekarang kan tengah YES sesuai sangat untuk shopping. Saya dah shopping dah aritu rambang mata pilih, ni ada lagi yang dalam kepala nak pi beli hikhik.

2 comments:

  1. wow...cantik2....along bz..x smpt nak pi shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti 1 jan holiday along..
      p serbu cecepat kekeke :p

      Delete

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^