Tuesday, May 3, 2011

tips untuk jadi sayalah budak praktikal paling baik tinggalkan ucapan untuk bos saya yang paling best

sebelum tulis nak gelak dulu...
jujur kot nak tulis ucapan dekat bos..
time tu memang bos tak ada kat office, bos pesan letak je kat atas meja nanti dia baca..
tetibe datang idea nak tinggalkan ucapan yang mungkin tak pernah dibuat dek budak praktikal lain untuk bos..
apalagi terus capai pen dengan stickynotes cepat cepat tulis pastu tampal depan buku log terus letak atas meja bos betul betul depan kerusi..
kiranya kalo duduk memang sure nampak punya lah.. =p
lepas letak terus angkat beg ciow sebab dah 530..


pagi esok bos masuk terus pergi masu bilik bos mintak buku log, yang tak malunya siap cakap bos baca tak notes yang saya tampal tu.. siyes takdek perasaan takot tanya bos macam chill je... hahahaha... bos siap buka log book tunjuk... hahahahaha sengeh memanjang kot aritu... i suka lah bos macam ni..=D

nak tau apa notes yang ella tulis nah tengok..




tapi betul weh time tulis tu memang tak pikir panjang, rasa tak bersalah langsung, tak takot langsung bos marah.. macam rilek je tulis tampal..
tip kot nih untuk budak praktikal akan datang...
nak markah tinggi silalah tulis notes kepada bos tanpa rasa bersalah janji kerja yang ko buat tu memang berbaloi untuk ko dapat markah best...
kalo kerja macam hampeh mau kene maki free dengan bos bila tulis notes camgini...=p

semoga maju jaya!

2 comments:

  1. nnty nk try wat cmni la tyme prektikal..agak2 berjaya x kalo wat??
    huhuhu

    ReplyDelete

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^