Friday, January 6, 2012

Saat Aku Mencintaimu

Sekarang ni tengah gila dengar lagu ni, lirik dia kalo hayati dengan hati sungguh menyentuh kalbu, pandai lah penulis lagu ni tackle telinga sampaikan tengah masak pun mulut duk nyanyi lagi ni tapi part verse 1 dengan verse 2 je lah ahahaha nk pergi join koir kampus malu jadi koir kat dapur dengan henpon pun jadi lah :)

Meh layan lirik lagu ni dengan video klip dia sekali.



Mengapa kau pergi
Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu
Berharap engkau jadi kekasih hatiku
Malah kau pergi jauh dari hidupku

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Menyendiri lagi
Menyendiri lagi
Di saat kau tinggalkan diriku pergi
Tak pernah ada yang menghiasi hariku
Di saat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencintai dirimu
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Semoga engkau kan mengerti
Tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta
Maaf sungguh ku tak bisa
Untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai
Akan indahnya cinta


Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta
Aku inginkan dirimu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta

Aku inginkan diri mu
Datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu
Aku sangat mencinta


video

2 comments:

  1. hai..org bercinta pon layan lg sedih mcm tu ke?peliksss kite tau..

    eh ni komen tok entry atas tu skali la mokcik..aritu ada jumpe kat tesco..pi carik kat sana.buat apa kau carik kat google??hahahaha ...

    ReplyDelete

Cakap memolek neh.. trime kasih ^_^